Ar šią vasarą Jūsų laukia įsimintina kelionė baidare? Planuokite jau dabar

Atrodo, kad vasara dar taip toli. Bet visgi mintimis laiks nuo laiko pradedame dėlioti atostogų planus, peržvelgiame kalendorių, kad sužinotumėme, kada bus laisvas arba ilgesnis savaitgalis. Šiltasis metų laikas dažniausiai pasižymi aktyvesniu gyvenimu. Kai tik oro temperatūra sušyla, lauke šviečia saulė, tikrai nesinori sėdėti namuose. Toks oras labai kviečia į lauką ir ypač į gamtą. Galime džiaugtis, kad turime tokius skirtingus keturis metų laikus mūsų ųalyje. Žiemą galime aktyviai leisti laiką lauke slidinėjant, pavasarį – keliaujant pažintiniais takais, kai gamta atgimsta, o rudenį lankyti parkus ir kitus Lietuvos miestus nei gyvenameir taip sužinoti dar negirdėtų faktų apie lietuvius, jų gyvenimą dalyvaujant ekskurcijose. Tuo tarpu vasaros metu vienas iš tikslų gali būti kelionė baidare. Jei šią pramogą kada nors esate bandę, tai tikriausiai žinosite, kaip pasiruošti kelionei baidarėmis.

Įmonių, siūlančių pramogas su baidarėmis galima rasti ne vieną dešimtį. Šiuo atžvilgiu renkantis kelionių maršrutus staiga suprantame, kokia didelė Lietuva ir kiek daug dar yra neatrastų ir nepažintų gamtos kampelių. Jeigu gyvename Aukštaitijoje, tai dažniausiai mažai žinome apie Žemaitiją arba Dzūkiją, o jeigu esate dzūkas – daugelis kitų regionų pakankamai nutolę, kad gerai žinotume kiekvienos didesnės upės vingį ar nacionalinio parko pažintines stoteles.

Norint susiplanuoti kelionę baidare Jums reikia labai nedaug. Galite kreiptis į šias paslaugas teikiančią įmonę ir ji Jums labai greitai gali paruošti ir pasiūlyti patrauklų variantą aktyviam savaitgaliui plaukiant baidare daugelyje Lietuvoje vietų. Jeigu norite aplankyti tam tikrą Lietuvos kraštą, dairykitės toje šalies dalyje badarių nuomos punktų ir suskubkite rezervuoti numatytą aktyvų savaitgalį jau dabar, nes visi žinome, kad vasarą mūsų krašte netrunka ilgai ir vis labiau artėjant norimai datai gali paprasčiausiai nelikti baidarių ir Jūsų taip išsvajota kelionė baidare gali vėl atsidėti dar vienam tolimesniam laisvam savaitgaliui ar net kitiems metams.

Kelionė baidare gali būti puiki proga susitikti su seniai matytais draugais ir kartu nuotykis bei poilsis. Tai – ideali galimybė pabūti gamtoje ir sumažinti savo streso lygį. Ir svarbiausia – sportas, sportas, sportas. Jo tikrai nebus per daug!


Paskelbta

sukūrė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *